Zásady ochrany osobních údajů

Ochrana osobních údajů:

 

Pokud se rozhodnete stát našimi klienty, můžete si být jisti, že Vaše osobní údaje i ostatní Vámi sdělované informace budou u nás v bezpečí.

Veškeré informace, které nám sdělujete a které mají povahu osobních údajů, budete mít i nadále pod kontrolou. Při jejich zpracování se řídíme následujícími pravidly vycházejícími z platné a účinné právní úpravy ČR a EU:

  • Vaše osobní údaje nezbytné pro vznik smlouvy, kterou mezi sebou uzavíráme na základě objednávky našich právních služeb, zpracováváme pouze pro plnění této smlouvy – tedy pro sepsání právních dokumentů a podání, poradenství a posléze pro příp. fakturaci. Obvykle jde o Vaše jméno, příjmení, datum narození a adresu, e-mailovou adresu, a také telefon, pokud nám jej uvedete, a dále pak samozřejmě další specifické informace potřebné ke splnění účelu našeho smluvního vztahu.
  • Tyto údaje jsou bezpečně uloženy po dobu, po kterou pracujeme na Vašem případu a poté jsou archivovány po zákonem stanovenou nebo s klientem domluvenou dobu, popř. do odvolání souhlasu klienta
  • Osobní údaje nebudou předány do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným osobám, nebudou ani nikde zveřejněny.
  • Máte právo kdykoliv požadovat přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že při zpracování osobních údajů postupujeme v rozporu s Nařízením EU na ochranu osobních údajů. Vzor žádosti k uplatnění Vašich práv obdržíte kdykoliv obratem po kontaktování naší firmy s tímto požadavkem.
  • Veškeré potřebné informace o Vašich právech ohledně ochrany osobních údajů budou obsahem přílohy ke smlouvě o poskytnutí právních služeb, případně mohou být kdykoliv také vůči naší advokátní kanceláři Vámi vyžádány, a to zejména v případech, pokud není smlouva o poskytnutí právní služby realizována písemně (např. v situacích, kdy advokátní kancelář realizuje pouze jednu klientem zadanou právní službu typu klientem požadovaného zpracování smlouvy online atp.).

 

Nejste zatím naším klientem, ale rádi byste využili možnosti položit nám dotaz prostřednictvím formuláře na našich webových stránkách nebo prostřednictvím některého z kontaktních e-mailu? I v takovém případě se nemusíte o své osobní údaje obávat – dokonce je pro položení dotazu nemusíte ani zadávat. Nicméně pokud tak učiníte, můžete se spolehnout, že budou zpracovány a použity pouze za účelem zpracování Vašeho dotazu a odeslání naší odpovědi.

Poučení – cookies:

Podle zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, vás informujeme, že tyto webové stránky využívají k poskytování služeb, personalizaci a k analýze návštěvnosti. Soubory tzv. cookies, které dnes používají již prakticky všechny webové stránky. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookies. Nutné cookies pomáhají tomu, aby webová stránka byla použitelná z hlediska např. navigace. Statistické cookies pomáhají majitelům webových stránek pak aby porozuměli, jak návštěvník webu tento web používá. Anonymně sbírají a sdělují informace. Používáme také cookies třetích stran, např. pokud jd o systémy analýzy návštěvnosti, jako je Google Analytics. Většina prohlížečů cookies automaticky akceptuje, není-li prohlížeč nastaven jinak. Používáním našeho webu spolu s nastavením Vašeho prohlížeče tak souhlasíte s ukládáním označených souborů cookies. Použití takových cookies můžete kdykoliv sami omezit nebo zablokovat v nastavení svých webových prohlížečů.